ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Asdf smieszna sprawa bo chyba DutchGrown miala duzo zajec i teraz wystartowala z dwoma POTMami heh. Na listopad i grudzien...
Ty podales linka do Listopadowego POTMa to ja daje do Grudniowego heh http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=45864
Ojj będzie wesoła ;D juz kupiłem dwie takie fajne po 4pln sztuka... i do jednej przykleiłem butle z gazem do zapalniczek Będzie łupnięcie Cały rok nic nie wysadzałem to muszę teraz ostro przypierdolić.
Mazur:
zacne rośliny, kolorystyka ciekawa przynajmniej nie masz w boxie wszystkiego litego na jedno kopyto trochę różnorodności musi być
W pierwszysm fajna fotka polaka bo orginalna i chyba bardzo zadko spotykana a w drugim podoba mi sie Zdjecie 6. DrKatz420 - Sour Diesel IBL i HC - Sensi Star bo ma duzo białych włosków hehe ale jest ciekawie a jak ciekawie bedzie pod wieczor szok
Siemano!
Ja tez sie Przylanczam do Życzenień i Życze Wszystkim UDanego i Zielonego SYlwestra!
Z czystym sumieniem w 1 konkursie zaglosowalem na zdjecie nr 6! Według mnie jest mega Pozdrawiam
TAkze w grudniowym konkursie zaglosowalem na HOT CARGO - nie daltego ze jest Polakiem tylko ma wypasione zdjecie! Poprostu 0 konkurencji!
hello
wszystkim zycze zajebistego wskodu do nowego roku ,ja nie moge sie pogodzic z wiadomoscia ze tego sylwestra spedze w domu ;/ ,normalnie zalamka kumple beda sie bawic a ja w chacie ,problemy z policja ;/;/
pozdrawiam i bawcie sie dobze
pół kilo koksu,
dwie siaty dropsów ,
nosa białego ,
płuca upalonego ,
choinki z marychy,
dwie wódy skrzynki ,
szampana na stole ...CO JA PIERDOLE szczęsliwego nowego roku!!!
Wszystkim polskim ziomom wszystkiego naj, zdrowia spełnienia marzeń i poteżnie kurewsko dyuzych zbiorów w nowym roku a reszte to sami sobie kupicie, hehe.
Panowie zycze wa zdrowia szczescia owocnych plonów powodzenia w zyciu i wszystkiego co sobie zycie w nowym roku zyczenia sle z bitem zdrowia sczescia pomaranczy niech wam laski nago tanczą heh ale mam banie ale na powaznie co wam sie sni to niech sie wam spełni pozdrowienia ziomale icmag jest rulez
pzdre
sorry za błedy ale mam banie jak huj hehe w koncu s
ylwester jesze raz powodzenia w nowym roku a szczegulnyie jest zajebiscie hehe
ale pierdole pzdr ziip skład heh zbijam rymy w jedną całosc bawicie sie dobrze muwi do mnie całe rękojmonie heheh ale hujowy rym ale i tak miłej zabawy zycze
pzdr ziomy
No coz Panowie.
Nalezy pozegnac tego threada bo to jego ostatnie minuty... Na polskich zegarach juz 23,53 (tutaj na forum troche wczesniej).
Chcialem Wam zyczyc wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
I pamietajcie- ciagle do przodu Panowie!
Szczesliwego Nowego Roku!