What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

castlevania

Member
witam! wszystkich zgromadzonych:) chciałem wrzucic fote mojch malenstw ale cos nie tak jest:( i nie moge tego zrobic, mam do was małe pytanko odnosnie nawozów, chciałbym kupić cos dobrego z hempa na kwitnienie tak do 60-70 zł, myslałem o nawozie organicznym BioBizz- BioBloom co o nim myslicie?? pozdrawaim jak bedzie mozna tylko fotki umieszczac to zapodam cos.

Ganja Smile

Active member
:wave:hehehe no kazuya jesli masz w pamięci jakis niemile wspomnienia

tak małe pytanie to jeski OPEN SEED świateczny rusza??

2x Mist of Destruction [Arjans Haze #2 x Kalimist]
3x Top44
8x BlackIndiglow x White Russian
6x BubbleBerry x Afghani
12x NL x X
5x Misty
5x Durban Poison
Wpizdux Kem x Chemo/HH/M
Wpizdux KOM x WL
Wpizdux EM x HH/NL
5x KoM - originalna wlasna mieszanka outdoorowa produced by kobaia w tym roku bede przedluzać zywotność tej pieknej odmiany
Wpizdux Satiffa - outdoormix by me&polak
Troszkex IM x HA
11x HA

to moze być moj wklad :p hehehe

Last edited:

hodowca85

Member
img1800bv3.jpg

img1810ho6.jpg

ENJOY !!! :wave:

C

Ca2

hodowca85: sprzecik logitecha widze;) mialem podobny na praktykach w technikum ;D trza przyznać dobrze sie spisuje ;D
Haszyk...prezentuje się wręcz apetycznie w towarzystwie szkockiej ;D mmm ale bym sobie wypił teraz PASSPORT SCOTCH albo Dark Whisky.....zadowole sie lolkiem w oknie...którymś tam z rzędu dziś:D

Kuleczki Cindy99

urban

Active member
Cardiel a czy nie lepiej tak wspominac outa? hehe

Hej chłopaki wam tez niedziała upload?
Kurde od dłuzszego czasu co proboje wzucic zdjecia do galerii to wyskakują jakies błedy...

:headbange

eddy

Member
siemka,
nie było mnie tu długi czas, w zasadzie byłem z wami zawsze tylko sie nie odzywalem hehe,w tym tygodniu start z indoorkiem i mam pytanko co sadzicie o swietlowach, bedzie 4X 40 watt 2,400 lum sztuka , dwie sa 2700k i dwie sa 6400k, na vega mysle ze looz, ale na flo walic jeszcze hps? tylko troceh ciezko bedzie z tym hps bo ciezko mi utrzymac optimal temp, i nie wiem czy wymyslac jakas mega wentylacje czy zostawic na swietlowach,takze jak byscie mieli jakies propozycje to z przyjemnoscia je pochłone :D:D

C

Ca2

Escobar: ale świetlówa też ostro temp daje. Ja bym na vega zostawił system FL a na flow przygotował w tym czasie HPS z zabudowanym odbłyśnikiem + szyba.

eddy

Member
@Ca2 właśnie tak bedzie rozkminiałem właśnie taką opcje z zabudowa bo w zasadzie tak mam przygotowanego boxa,pozniej fotki podesle,sorki za niedokładność ale pisałem na biegu bo czasu nie było,takze bardziej to to bedzie mini grow nie micro lecz mini ;]
walne scroga,mysle ze whiterhino z nirvany bedzie git,jak jakies inne sprawdzone propozycje to piszcie
dzieki z góry
box nie jest duzy 40X50X80

C

Ca2

eddy: jak bierzesz coś z nirvany to możesz się rzucić nawet na JockHorror. Od nirvany nie paliłem ale nie sądzę abyś się zawiódł. Jedynie plon mógby być większy. Ale to już moc rekompensuje. Jeżeli zależy Ci na max plonie to możesz zakosztować K2. Też ciekawe palenie. Plon, smak, zapach, stoned...totalnie komercyjne walory. Wali osiedlem na kilometr:)

eddy

Member
@Ca2 w sumie dobże mówisz.ale JockHorror niestety sativka ;/ a przy moich warunkach odpada,a wiesz ogólnie to chcialem cos zamowic z Polskiego seedbanku ,bo zamawiać z zagranicy to troche dla mnie problem bo karty nie mam :(

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Witam wsyzstkich chlopcow :p
Chcialam wrzucic fotki ale wyskakuje mi dziwny blad
1. Your Post contains one or more URLs, please remove them before submitting your message again.
o co tu chodzi :D ?

G

Guest

o to bys moja droga sprobowala to zrobic pozniej, poniewaz aktualnie wystepuje jakis blad.

Dosc czesto to sie zdaza.

Co tam masz smakowitego na tych fotach??