What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

C

Ca2

LDV: ziomuś brał Papaya z nirvany (bezpośrednio) i też miał pieczątke Izby Celnej. Koperta była tragiczna. Nie było tych super fajnych zabawek co zawsze dawali. Tylko paczka nasion bez charakterystycznego listka. Wyszło mu zaledwie pare sztuk. Rosły tragicznie i obecnie nie wiem czy ma jakąś papaye bo teraz miał nalot na piwnice i musi zwijać biznes bo mama się mało do niego odzywa teraz.
Wniosek jeden ;p fiuty zamienili nasiona.

Jak chodzi o uprawę w coco to weź Advenced Hydrophonics ponieważ kokos jest identycznym medium jak natleniona woda czy też keramzyt. Z tym, że ma inną konsystencję i można przy nim pracować jak przy soil.

Last edited:
A co do ogrodnika
Dlatego jak już to trzeba sie dogadać z rodzicami, za duza inwestycja w caly osprzet, nasiona itd i za duzo czasu sie na to poswieca zeby ryzykowac tym ze rodzice z lekka reka wszystko wyrzucą na koniec...
Albo u kumpla robic ;]

Z moimi rodzicami nieda sie dogadac bo sa poje...! :badday: Juz pare razy próbowałem!
A kumpli mam pizdowatyh u których nieda sie posadzic nic, a pozatym wole robic wszystko sam i na nikim nie polegac bo sie bardzo latwo mozna przejechac!
Niesety dzis albo jutro bd musial ściąc to co mam :/ FAjnie bylo ale sie skonczylo!
Teraz to czekam tylko na wiosne i wysakuje z porzadnym out-em :D :woohoo: :yoinks:
Znajdzie sie w nim:
-passion1, maroc, shaman, voodoo, durban poison, purple star, trance, ak-48, top 44, NL, i moze jeszcze cos od Pana XXX ;p :D Myslalem nad odmianamy z GH ale podobno w Polsce pozno dochodza albo wogóle :/ pozdro

Ogrodnik-PL16 szkoda troche bo moglo byc zarabiste palenie ale coz nieraz tak bywa ... Ja moje mamie wkrecilem ze tam mam chlodzenie komputera woda i tak wszytko zakrylem ze trudno jest sie dostac wiec nawet tam nie chodzi a Taty na strychu nie bylo juz z pare ladnych lat wiec oby tak dalej ...

Nio własnie niech ktos napisze jakie nawozy teraz ... Bo Biohumusa juz nie ma ...

ReQuIeM dReAm - hehe mnie ciekawi tylko jedno jak mogli połknąc taka scieme?? <lol2> u mnie by to nie przeszlo :D hehe
A w dodatku jak tlumaczysz wysokie rachunki za prąd?? :| Przeciez masz tam pare ladnych Watów w tych lampach :d hehe
Zycze oby sie wam udało :D
Pozdro

Ogrodnik-PL16 Nio jak pierwszy przyszedl 1000zl to troche sie speszylem ale jakos sie cos wykabinowalo a teraz to jak przyjdzie to powiem ze taki okres swiateczny i dlatego :p Trzeba cos wymyslac zeby nie lapali podejrzen :D

Dzis zamontowalem lektryczny termometr z funkcjami min/max temp takze bede obczajal jaka bedzie w nocy tem jak wylacza sie lampy i wiatraczek jak bedzie strasznie mala to podlacze termostat i bedzie utrzymywal tem 28oC non stop ...

Przy nawozach Advenced narazie zostaje na vegu pozniej z flo zobacze ...

A teraz szukam nasionek na Out 07 musze zamowic C99 z fr.pl 10 sztuk femi i cos jeszce :D I zaczac szukac jakies dobrej miescowki ...

G

Guest

LDV spojrz gdzies wczesniej ;p mowilem ze to nieoznacza ze do Ciebie wpadna :p bylo o tym na hyperrealu kiedys :D zajebiscie ze niemusisz sie juz martwic isie upewniles.

1000zł haha! To widze ze masz spok starych jesli cie nie wyczaili! :D U mnie odrazu by bylo przeszukanie domu itp itd czy czegos nie sadze :D haha :)
Pozdro
Jednak postanowilem sciac krzaczki za tydzien nie teraz.. :( niech choc troche podrosną :(

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
jak dlugo mazna tszymac sadzonki w kubeczku?
niewiem, ale te sa jusz z dwa miesiance w kubeczku. jedyne co robie to je pszycinam caly czas jak sie rozrastaja. napewno jak by sie zrobily dwa razy wianksze bylo by pewnie tszeba podlewac co 6 godzin,hehe te na drugi dzien sa prawie 100% suche,hehe jak bym ras niepodlal to ponich. takze ile mozna tszymac w kubeczku zalezy tylko od ciebie,hehe

sensi skunk X sensi star

664IMG_1912-med.jpg

664IMG_1916-med.jpg

peace

Wilk

Member
Siema
Nie no chłopaki ładnie zapierdzielacie :yoinks: TAK TRZYMAĆ :wave:
Nie mam za bardzo czasu na udzialanie sie na forum. Szkoła mnie już doprowadza do nerwicy, stary tak samo :frown:
Największy pozytyw to to że od jutro zaczynam kombinować z boxikiem bo mój "ukochany" sąsiad, detektyw czujnik(hehe) się chyba wyprowadził !! :woohoo:

@ogrodnik, szkoda że musisz ścinać :badday: ale jak to wilku powiedział: "Będzie dobrze dzieciak", hehe

Pozdro wilk :joint:

eddy

Member
hello :wave:
panowie ladnie wam z********a trzymac tak dalej
kondolenszyn dla @ogrodnik16
cindy 99 szkoda tylko ze nie wiem ktory to dzien ,pogubulem sie w tym ;p

BiZZY

Member
KUUUUUUUUUUUUUUUURWA!!! :badday: :badday: :badday: :badday:

Ja sie przymierzalem juz do wyjebanego outdoora, nazbieralem kasy a dzisiaj wezwanie do WOJA mi przyszlo :(

WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !

Musze sie dzisiaj zjarac do nieprzytomnosci

LDV

Active member
Bizzy jak pokombinujesz to się wymigasz...
Po pierwsze: zwolnienie lekarskie, po drugie zalatwiaj sobie jakas szkole, po trzecie znowu zwolnienie lekarskie...

A jak juz dochodzą takie zwierzenia:
Dzisiaj gadałem z moja mamą i probowalem pojsc na jakis kompromis w stylu:
bede sie uczyl sumiennie godzine dziennie jak bede mogl uprawiac sobie :)
i niestety nie wyszlo nic :(
a najwiekszym jej argumentem bylo: BO NIE albo BO TO NIELEGALNE
w sumie ma troche racji ze mi nie pozwala ale trzeba cos zrobic bo nie bede przeciez czekal az bede mial wlasna chate...

Jeszcze zostala jedna opcja: pogadać z ojcem z ktorym juz nie rozmawiam W OGOLE (prawie) od okolo dwoch miesięcy... Będzie ciężko ale kurwa nie dość że mam zajebiste kule to jeszcze nurtuje mnie ta uprawa w koksie z profesionalnymi nawozami, juz mialbym poprawione chlodzenie w boxie wszystko byloby na BUM CYK CYK...

no i jest w sumie trzecia opcja:
uprawe przeprowadzić i kumpla...

Żaden outdoor nie zastąpi mi indoora, to są zupełnie inne sporty... w outdoorze jesteś przyjacielem konopii a w indoorze jesteś jej bogiem :)
hehehehe

Ca2
Advenced Hydro jest takim samym nawozem do hydro jak GHE kurde mysle ze to jest w sumie to samo...
Zobaczymy moze jeszcze jakieś ciekawe info znajde w necie...

POZDRO

HC z tymi kubeczkami to sie zamulilem :) bo myslalem zawsze ze jak taka mala powierzchnia to korzenie nie beda mialy jak sie rozwinac ... A tu bum 2 miechy i takie kszaczory :D Chyba to myslenie zostawie komus innemu :p

Eddy ladna C99 podoba mi sie ta odmianka :D Oby tak dalej ...

Bizzy Z tym wojem to zadne problem tylko musisz dobrze kabinowac i wszytko bedzie dobrze ... MOj ziomek polamal sobie noge z pomoca kloegow mowi ze bylo warto :D A drugi poszedl do lekarza dal mu 100zl i powiedzial zeby wipisal mu ze jest chory na jakas chorobe zarazna i grozna i tez mu odpuscili :D Mozna duzo kabinowac tylko trzeba troche pomyslec ...

LDV Ja na Twoim miejscu katowalbym mame caly czas i wpewnym momencie wymiknie ... A i najlepeij jest u siebie a nie u jakiegos kolegi ...

T

technoMAXgrower

Dzien 38 od momentu przelaczenia na 12/12h

ICE

6276DSC4832-med.JPG

6276DSC4830-med.JPG

W tle widać odbija sie od mylaru nieszczesliwy The Doctor, 2 sie tylko uchowały ale widać że ciulowo rośnie niemal cały wysechł, do harvestu nie uchowa sie chyba żaden żywy liść na nim,nie chce zawracać dupy franco z Greenhaus ale przez jego nasionka jestem [zawiedziony na całej lini] 200g w plecy

6276DSC4848_kopia.jpg

Last edited:
T

technoMAXgrower

Grapefruit 38 dzien

2 rozne phena
pheno 1
6276DSC4835-med.JPG

6276DSC4846.JPG

:wave:

Last edited:
TechnoMaxGrower pod jaka lampa to wszytko siedz :) Bo widze ze dosyc sporawe masz te bobiki :D A moze Doctorkowi czegos brakuje ...

Ja mam caly czas problemy z dolnia partia lisci i moze to byc spowodowane mysle :
1.Nawozami ale ziomek podlewal biohumusem i tez tak mial ... ?
2.Niska temp w nocy ?? jutro juz bede wiedzial do jakiej spada w nocy ...
3. Wilgotnosc ?? Wydaje mi sie ze jest lipna poniewaz ... jak zostawilem tam male kielkujace naionka to w jakies 3 godz watta byla cala sucha ...

RD ja mysle ze niska temp w nocy na pewno nie :D Ja mam 15C i mi jakos nie usychaja nie żółkna ani nic... nawozy tez raczej nie, bo mam te same :) Wilgotnosc mam tylko 40 - 50% wiec to tez raczej nie :D

Super Wiadomosci! Nie Ścinam Krzaczków!! <jupi> :D :D Postanowilem ze jak mi znajda to znajdą... a jak nie znajda to nie znajda i pierdole wszystko i ich gadanie:) Ale myśle ze raczej nie zajrzą do piwnicy :D
Pozdrawiam :)

Ogrodnik-PL16 to jak zaden z tych punktow to wygladalo by ze nie wiadomo dla czego tak sie dzieje bo juz wszytko jest ok ....
Podaj mi jak dawkujesz nawozy moze ja troche przesadzam ale wydaje mi sie ze daje trosze mniej niz zalecaja ...
Nio moze nie zajza najlepiej zrob tak zeby byl tam trudny dostep to nie bedzie im sie chcialo nawet tam zagladac ...