What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

CAMP EUROPA

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
Amúgy meg, ha Széklet kér egy takarítást, két növényes poszt között nyugodtan folytathatja a küldetését, bármi is legyen az. Nem hiszem, hogy zavarna bárkit itt és újra offtopik lenne a napló. Bár látva, ez Őt zavarja a legkevésbé, szereti az offtopik mémeket.
persze, csak egy szavába kerül és megtisztíccsük ettől a zhüllő nyugati fertőző propagandától a tábort!

és meglepő hírekkel tértek vissza, kevesen ugyan...

401.jpg

Solon

Well-known member
Nagy beszólogatós ember létére elég könnyen sértődik ezek szerint. Dehát ez már csak ilyen. Ebből a mostani fingszeleteléséből egész pontosan mit profitált egyébként ?
Nemtom, én ezt itt hagyom. Ez volt több hónapja, nem ma. Nem szoktam megsértődni, ma is vagyok. Ezekszerint a fideszes félkegyelműek igen... Kár volt ezt erőltetni, a fingreszelést...

Egy dolognak örülök, a legfontosabbnak, a buzi lipcsik megszopták! A rezsiharc ellen lázadoztak, de mindenki olcsón kapja a mannát! Lipcsik, elbuktatok, a zorbán a köldökéből is orosz gázt izzad! NEM LESZ GÁZ ÁR EMELÉS!!!! Rohadt gyurcsány!

f2obsession

Active member
Én is épp gondoltam rá az új "rezsicsökkentés reform" kapcsán, hogy "kicsit" fel fog menni a fű ára is most. Legalábbis nem hiszem, hogy sokan férnek bele az új kvótába, akik lámpa alatt termesztenek.... Ha jól matekoztam, nagyjából 300W átlag fogyasztás fér bele a kvótába (úgy értve, hogy ha pl egyetlen 300W-os fogyasztó menne éjjel-nappal, és semmi más, az még pont megfelelne az úgynevezett "átlagfogyasztásnak"). Oké, ebből ki is jön egy kis/közepes kert, dehát a háztartásban még általában van hűtőszekrény, bojler, és akkor olyan luxusokról, hogy tévé, számítógép, hovatovább klíma, még nem beszéltünk. Mindezt szinte közvetlenül azután, hogy ki tudja hány milliárdból folyt a csapból is a megvédjük a rezsicsökkentést, meg a nem fizethetik a magyarok a háború árát. Ezzel szinte 1 napon a 650ezres emelés a minisztereknek, meg ugye Viktorunk béremelése sem volt még olyan rég...

Lehet naív vagyok, de szerintem a MTV székház ostrom babazsúr volt ahhoz képest, ami ebből lesz, mikor megjönnek az első "reformált" rezsiszámlák mindenkinek. Vagy ami talán még naívabb feltételezés részemről: Talán olyan "provokáció" ez is, mint a netadó volt, és visszalépnek (legalább valamennyire) majd mutatván, hogy "lám a kormány hallgat a népre"? Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ezt, ebben a formában keresztül vigyék.

Attachments

• reform.jpg
    reform.jpg
    340 KB · Views: 108

bat939

Active member
A gázt még csak-csak ellopom, de az áranyot hogyan kee? Menni kell továbbképzésre a bennszülöttekhez,vagy solonhoz.

f2obsession

Active member
Csak a biztonság kedvéért: remélem világos, hogy ezt nem inspirációnak szántam (nem gyengén ön- és közveszélyes a módszer)
Bár az egy üde színfolt, hogy megszakítót azé' raktak....

Last edited:

Uzsidoboz

Well-known member
420club
Többet kell gerillázni majd bár bízom benne valaki leváltja aztá eltűnik a porondról ez a pár bohóc.
Ha 300w jáccol amire rájön a többi apróság még kifizethető de majd szeptemberben meglátjuk max felgyújtja a nép az országházat